Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Gung Ho!

Een overtuigende methode om uw medewerkers te inspireren

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2021 9789047011750
10
Voormalig top 10Totaal 30 dagen
EvergreenTotaal 2841 dagen
Verkooppositie 5189Hoogste positie: 6
Direct te downloaden

Samenvatting

Persoonlijke betrokkenheid van medewerkers is in elk bedrijf onbetaalbaar. Maar hoe krijg je je mensen zo gemotiveerd en enthousiast dat ze zich volledig inzetten voor het succes van hun organisatie?

Het antwoord ligt besloten in de drie eenvoudige principes van Gung Ho, principes die iedere manager kan navolgen. Blanchard en Bowles beschrijven deze revolutionaire techniek aan de hand van Walton Works 2, een bedrijf dat worstelt om een faillissement af te wenden. Dankzij Gung Ho weten managers waarvoor zij werken, voelen zij zich verantwoordelijk en steunen zij elkaar. Productiviteit en winst stijgen en het bedrijf wordt een voorbeeld voor het land. Ook uw bedrijf heeft baat bij de principes van Gung Ho. Het boek is geschreven voor elke manager die weet dat de inzet van zijn mensen onbetaalbaar is.

Specificaties

ISBN13:9789047011750
Trefwoorden:leiderschap, motiveren
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:143
Druk:1
Verschijningsdatum:26-3-2021
Hoofdrubriek:Leiderschap
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
Gung Ho!
José Otte | 15 februari 2010
Aan de hand van een prachtig verhaal leren Ken Blanchard en Sheldon Bowles ons hoe we onze mensen zo gemotiveerd en enthousiast krijgen dat zij zich volledig inzetten voor hun organisatie. 'Gung Ho!' gaat over samenwerken en leren van de natuur, een aanrader.
Lees verder

Lezersrecensies

4.5 van de 5
65 stemmen
38
19
8
0
0

Interviews en artikelen (1)

achtergrond
Samen werken aan samenwerken
Pierre Pieterse 24 mei 2013 Op nummer 66 in de top-100 vinden we de managementnovelle Gung Ho! van absolute bestseller auteur Kenneth Blanchard. Gung Ho! laat zien dat er wel wat productievere manieren zijn dan de citroenpers om de productiviteit te vergroten. En wel door gebruik te maken van lokale wijsheden uit Indiaanse koker: de drijfveer van de eekhoorn, de werkwijze van de bever, en de gave van de gans.

Over Kenneth Blanchard

Ken Blanchard is 'Chief Spiritual Officer' en voorzitter van de raad van bestuur van de Ken Blanchard Companies. Hij heeft een dozijn bestsellers op zijn naam staan zoals de internationale bestseller 'De one-minute manager' en de bestsellers 'Maak een fan van uw klant' en 'Gung Ho!'. In totaal zijn er ruim twaalf miljoen exemplaren verkocht in meer dan vijfentwintig talen. Hij is getrouwd, heeft twee kinderen en woont in San Diego, Californië.

Andere boeken door Kenneth Blanchard

Over Sheldon Bowles

Sheldon Bowles is een succesvol ondernemer, een bestsellerauteur die de Business Week- en New York Times-lijsten gehaald heft en een veelgevraagd spreker. Hij begon zijn carrière als verslaggever voor een krant, werd directeur van Royal Canadian Securities en daarna president-directeur van Domo Gas. Met zijn zakenpartner, senator Douglas Everett, maakte hij van dat bedrijf een van de grootste benzine distribuerende bedrijven. Terwijl de concurrenten allemaal op zelfbediening overgingen, introduceerde Domo de succesvolle 'Jump to the Pump'-service door Gung Ho medewerkers. Na zijn vertrek bij Domo zette Sheldon met drie compagnons ene kleine fabriek om in een bedrijf met een miljoenenomzet. Sheldon deelt zijn na veel ervaring verkregen inzichten omtrent wat wel en wat niet werkt met lezingenpubliek over de gehele wereld, en met de lezers van zijn met Ken Blanchard geschreven boeken 'Maak een fan van uw klant' en 'Gung Ho'. Sheldon is eens omschreven als 'een legende in de klantenservice' door Harvey MacKay, als 'een meestermotivator van medewerkers' door Bob Nelson, en als 'een onderhoudende en inspirerende spreker met een degelijke boodschap' door Kenneth Blanchard. Het publiek beleeft plezier aan zijn lezingen, wordt erdoor geïnspireerd en aangezet tot nadenken; collega's waarderen zijn passie voor win/win-denken, actie en succes; en vrienden zien n hem een man die in elke situatie zowel humor als een levensles vindt. Sheldon, zijn vrouw Penny en zijn kinderen Kingsley en Patti wonen in Winnipeg Canada.

Andere boeken door Sheldon Bowles

Inhoudsopgave

Voorwoord door Peggy Sinclair
Inleiding door Ken Blanchard en Ken Bowles

Het Gung Ho-verhaal
Nawoord door Peggy Sinclair
Het Gung Ho-actieplan
Evaluatierichtlijn 1
Evaluatierichtlijn 2
Evaluatierichtlijn 3
Ganzengroeten
Over de auteurs

Help ons verder

Beschikbare diensten

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Gung Ho!