Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Een Goed Gesprek!

Over de kunst van het coachen in een snel veranderende wereld

E-book Pdf met watermerkbeveiliging Nederlands 2017 9789082529524
Direct te downloaden

Samenvatting

Hoe vaak komt het nog voor dat je een goed gesprek met iemand voert? Is daar nog wel tijd voor? Of regelen we het per mail, Whatsapp of een ‘DM’ op Facebook? Om mensen verder te helpen, te inspireren of te laten reflecteren is meer nodig. Juist in deze tijd, waarin veranderingen veel sneller gaan dan vroeger. Een tijd waarin we medewerkers vragen om duurzaam inzetbaar te zijn. Juist nu is af en toe zo’n goed gesprek voeren enorm waardevol.

In dit boekje leer je de basisprincipes van een goed gesprek. Word beter in het voeren van een ontwikkelingsgericht gesprek. Leer welke basishouding past bij iemand die de rol van coach vervult. Weet welke valkuilen er zijn en krijg een overzicht van belangrijke gesprekstechnieken die je in je toolbox moet hebben om ‘een goed gesprek’ te voeren.

Een must have voor iedereen die wel eens de rol van coach vervult, zoals hrm medewerkers, interne of externe coaches, managers en leidinggevenden.

Specificaties

ISBN13:9789082529524
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:pdf
Aantal pagina's:60
Druk:1
Verschijningsdatum:16-10-2017
Hoofdrubriek:Coaching en trainen
ISSN:
Serie:KOE-serie

Lezersrecensies

5.0 van de 5
4 stemmen
4
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

preview
Een Goed Gesprek! - Over de kunst van het coachen
Pieter van der Haak 30 oktober 2017 Ken je het gevoel dat je een goed gesprek met iemand hebt gevoerd? En hoe vaak komt dat nog voor? Is daar vandaag de dag nog wel tijd voor? Of regelen we het wel per mail, Whatsapp of een ‘DM'op Facebook? Natuurlijk heel handig, maar om mensen verder te helpen, te inspireren of te laten reflecteren is meer nodig dan even zo'n kort berichtje. Dan is er een écht gesprek nodig.

Over Pieter van der Haak

Pieter van der Haak is sociaal psycholoog, ondernemer, spreker en auteur van diverse managementboeken zoals “Faciliterend Leidinggeven”, “Van Vakmanschap naar Leiderschap” en “Een goed gesprek”. Hij is oprichter en partner van P&A Talentontwikkeling en eigenaar van Jump Serious Games. Zijn inmiddels zevende boek verscheen in 2018 en is getiteld: “Wie zorgt dat het goed komt? – hoe je eigenaarschap kunt vergroten in jouw team” In het boek deelt hij de inzichten en kennis die hij heeft opgedaan tijdens zijn loopbaan als trainer/coach en ondernemer. Hij weet, dankzij zijn rol binnen zijn eigen bedrijf, maar ook door het begeleiden van vele teams op uitvoerend -en directieniveau de succes- en faalfactoren haarscherp te benoemen. Pieter nodigt je als spreker uit om je te blijven verwonderen en geen genoegen te nemen met middelmatigheid. Hij doet dit door, zoals hij zelf zegt, “de wereld weer een beetje eenvoudiger te maken”. Iedere echte verandering of ontwikkeling begint vaak in het klein.

Andere boeken door Pieter van der Haak

Inhoudsopgave

Inleiding

1. Waarom een “goed gesprek” iemand helpt bij zijn persoonlijke ontwikkeling
2. De juiste basiscondities: tijd, plaats, ruimte
3. De juiste mindset voor een Goed Gesprek
4. Coachen vanuit het perspectief van de positieve psychologie
5. Valkuilen
6. Gesprekstechnieken

Nawoord

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Een Goed Gesprek!